MALINA LIOFILIZOWANA CAŁA - Słoik 80 g
Masa netto : 80 g Kraj pochodzenia : Polska
Zawartość: 100% malina liofilizowana cała.
Zastosowanie:
Malina liofilizowana idealna w potrawach słodkich, jak i wytrawnych, do płatków śniadaniowych, musli, owsianki, serów pleśniowych, mięs, wypieków ciast i babeczek, jogurtów, sałatek, deserów, smoothie Liofilizowana malina zawiera witaminy E, B2, B6. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Ryboflawina przyczynia się do utrzymania równowagi metabolizmu energetycznego i metabolizmu żelaza. Witamina B6 czuwa nad prawidłową produkcją czerwonych krwinek. Malina ceniona jest za swoje właściwości rozgrzewające i napotne, dlatego polecana jest przy przeziębieniu, grypie i stanach gorączkowych.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.
*Oznakowania alergenów:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są:
gluten*, gorczyca*, seler*, soja*, laktoza*, jaja*.