Panier Mokry Do Kurczaka - torba 1kg
Aukcja dotyczy torby - 1kg
KURCZAKI - https://youtu.be/P4zCHgdRwTE
TORTILLA - https://youtu.be/El9hTLpBS7s
Przed panierowaniem kurczaki trzeba zamaczać w specjalnym panierze mokrym, którego zadaniem jest zapobieganie odpadania panieru i zwiększenie chrupkości skórki.
Dawkowanie ( 200g na 1L wody)
Panier mokry jest idealną alternatywą zamiast jajka we wszystkich panierowanych daniach smażonych na patelni lub w głębokim tłuszczu
PANIER MOKRY: Składniki: skrobie (kukurydziana, pszenna*, ziemniaczana), aromat mięsny, ksantan E415, antyzbrylacz E551 /
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.
*Oznakowania alergenów:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są:
gluten*, gorczyca*, seler*, soja*, laktoza*, jaja*.