ŻURAWINA LIOFILIZOWANA CAŁA – Słoik 20 g
Masa netto : 20 g Kraj pochodzenia : Polska
Zawartość: 100% żurawina liofilizowana cała.
Zastosowanie:
Żurawina w swoim składzie posiada witaminę B6, która ułatwia prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego. Pomaga w utrzymaniu prawidłowego metabolizmu homocysteiny oraz białka i glikogenu. Czuwa również nad prawidłową produkcją czerwonych krwinek. Żurawina zawiera witaminę E, która chroni przed stresem oksydacyjnym. Żurawina liofilizowana idealna w potrawach słodkich, jak i wytrawnych, do płatków śniadaniowych, musli, owsianki, serów pleśniowych, mięs, wypieków ciast i babeczek, jogurtów, sałatek, deserów, smoothie.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.
*Oznakowania alergenów:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są:
gluten*, gorczyca*, seler*, soja*, laktoza*, jaja*.