Producenci

PROSZEK POMIDOROWY - Słoik 200 g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 24,99 zł 24.99
ilość szt.

towar niedostępny

Kod produktu: PRPO0037

Opis

PROSZEK POMIDOROWY – Słoik 200 g

Masa netto : 200 g   Kraj pochodzenia : Hiszpania

Zawartość:  100% proszek pomidorowy.

Zastosowanie:

Proszek pomidorowy - to świetny dodatek do wielu potraw, do drobiu, wołowiny i wieprzowiny, idealnie nada się do dań kuchni węgierskiej i śródziemnomorskiej, do przyprawienia zup,sosów, zapiekanek, tostów, pizzy, spaghetti, do masła, kanapek, twarogu, jajecznicy, gołąbków, gulaszu, sałatek, past, zapiekanek, do dań duszonych, pieczonych, grillowanych.

Przechowywanie:

Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.

*Oznakowania alergenów:

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są:

gluten*, gorczyca*, seler*, soja*, laktoza*, jaja*.

Opis produktu:

Proszek pomidorowy - powstaje ze świeżych pomidorów. Dzieje się to dzięki odpowiednim procesom suszenia i pozbawienia warzyw tych wody. Proszek pomidorowy wykorzystuje się przy produkcji sosów, zup, makaronów, dań gotowych, snaków, przysmaków, soków, pizzy, artykułów dziecięcych. W niektórych przypadkach używa się tego składnika jako barwnika. Pomidory w proszku powinny znaleźć się w każdej dobrze wyposażonej kuchni. Są świetną alternatywą dla przecieru pomidorowego. Wszystko dlatego, że przyprawa ta powstała ze świeżych, dojrzałych owoców. Dzięki temu zapach, kolor oraz smak Twoich potraw może kojarzyć się ze śródziemnomorskim klimatem.

O marce:

SZCZYPTA NATURY dla lepszego smaku!

Wartości odżywcze średnio – 100 g

  • Wartość energetyczna – 1505,00 kJ / 354,00 kcal
  • Tłuszcz – 0,44 g
  • Kwasy tłuszczowe nasycone – 0,06 g
  • Węglowodany – 74,68 g
  • Cukry – 43,90 g
  • Białko – 12,9 1g
  • Sód – 127,90 mg

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl